VÅRTRÄFFEN 22 MAJ

Hej alla medlemmar i Karlsborgsföretagen,

Vi hoppas att ni har haft en fantastisk start på våren! Det är med glädje vi vill bjuda in er till vår vårkväll den 22 maj på Breviken Golf & Hotell. Det blir en kväll med aktivitet och god mat.

Kvällen börjar från kl. 17:30 och middagen serveras kl. 19:00. Det går bra att ansluta till middagen bara om man inte hinner komma innan.

Under kvällen kommer vi ha förmånen att välkomna Bilomarin, som kommer att visa upp några bilar från Peugeot och Mitsubishi. Det blir en utmärkt chans att bekanta er med de senaste modellerna och kanske till och med prova på en provkörning.

Vi kommer att äta en 2-rätters middag, där Breviken serverar:

Huvudrätt: Helstekt ryggbiff med rostade rotfrukter, timjansky
och vitlökscreme
Efterrätt: Husets chokladpastej med bär och grädde
Till maten ingår bubbelvatten, lättöl och kaffe

Till kaffet kommer Catrin Skane, Karlsborgs näringslivsutvecklare, att dela med sig av info kring sin roll och framtidsplaner. Det blir en spännande möjlighet att få veta mer om hur vi kan fortsätta att stödja varandra och utveckla näringslivet i Karlsborg.

För de modiga får man prova på golf. Det kommer finnas möjlighet att slå några bollar på rangen, övningshålen och putthålen. För de mindre modiga kan man glatt stå bredvid och heja på med en öl i näven.

Medlemspriset för denna kväll är endast 220 kr per person. För de som önskar delta med mer än två personer från företaget är ordinarie priset 345 kr per person.

Anmälan och betalning sker via BG-nr 5771-1772 senast den 17 maj för att säkerställa er plats på kvällen.

Leave a Reply